Dodaj komentar

MUP ZHŽ provodi akciju "Djeca sigurna u prometu"

ljubuski.info

Povodom početka nove školske godine u ZHŽ, kako bi se podiglo stanje sigurnosti prometa na višu razinu na prometnicama u blizini škola, štiteći najmlađu populaciju u prometu, Uprava policije MUP-a ZHŽ zavela je Županijsku prometno-preventivnu akciju pojačane kontrole prometa pod nazivom “Djeca sigurna u prometu”.

Cilj ove akcije je preventivnim djelovanjem na sudionike u prometu doprinijeti što sigurnijem odvijanju prometa.

U vrijeme trajanja akcije bit će uočljiva prisutnost policijskih službenika u blizini škola i dionica ceste gdje se očekuje pojačano kretanje djece školskog uzrasta.

Također, policijski službenici svih PU održali su predavanja iz oblasti sigurnosti prometa na cestama u školama na području ZHŽ, a učenicima prvih razreda tom prilikom su policijski službenici podijelili prigodne poklone i na kraju ih još jednom upozorili na opasnosti kojima su najčešće izloženi na putu od kuće do škole i educirali ih o osnovnim pravilima ponašanja u prometu koje trebaju poštivati.

Iz Uprave policije MUP-a ZHŽ apeliraju na sve vozače motornih vozila da poštuju prometne znakove, a posebice da uspore brzinu ili zaustave vozilo na pješačkim prijelazima koja koriste djeca, te da uspore brzinu kraj autobusnih stajališta jer su djeca najranjivija skupina sudionika u prometu.

MUP ZHŽ
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
6
6
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari