Dodaj komentar

Crkva je navodno kuca bozija, a zahvaljujuci fratrima je postala nista drugo vec ustanova za pranje novca, a sve to na racun Boga. Ovo sto oni rade vise nema veze sa bogom. Jer Bog i novac ne idu zajedno ruku pod ruku. Boga, a ni Gospu, ne zanimaju novci, to je interes samo ovim veliki vjernicima koji promicu Boziju rijec. Hvala bogu i Vidioci su tu iskoristili priliku i lovili svaku lipu koju su mogli. Od naplacivanja posjeta, pa do toga da su od bolesnih uzimali novce koji su im ovi gurali u ruke, samo da se ovi mole Gospi za njihovo ozdravljenje. Zalosno je da su od ljudi kojima je vjera zadnja nada u ozdravljenje oni stekli pravo bogatstvo.
Sve su to znali i mjestani i fratri pa nitko nista. Jer ocito je, ovdje je bitan samo novac i nista drugo. Nikakva Gospa tu nije vazna dok god se novac okrece. Svi skupa ste poplocali put ka paklu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
9
7
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari