Dodaj komentar

Treba reći istinu da svugdje i u svemu postoje neka pravila igre pa tako i u vijeri. Treba naglasiti da je VATIKAN za Katoličku vijeru krovna organizacija isto kao FIFA za Fudbal Nogomet. Postoje pravila igre dakle nemogu neka svetišta biti izuzeta van pravila igre recimo LURD I FATIMA imaju jedan status koji funkcijonira po svim pravilima Vatikanske nadležnosti dok sa druge strane Recimo Medjugorje ima neku svoju zasebnu koja nepolaže nikakve račune nikome. To bi vam isto u Fudbalu Nogometu bilo da ligu Prvaka po svim pravilima Fife igraju klubovi Barcelona ili Bajern ali ne recimo Zrinski i Željo pa normalno je da i u Nogometu postoje inspekcije Klubova i njihovog poslovanja od svoje glavne krovne organizacije i gleda se imali tu nezakoniti radnji pa nemožeš biti dijo nečega a nedržat se pravila te organizacije. Evo ovo bi izgledao nekakav slikoviti prikaz usporedbe mada vijera i Nogomet su dva različita pojma ali imaju dosta sličnosti kod ovog organizacijskog dijela upravljanja. Mi imamo jedan problem nevezan za ovaj konkretan slučaj a on je nepolagat nikome nikakav račun. Što je u biti ovaj Vatikanski izaslanik u Medjugorju on je ubačena Vatikanska fiskalna Kasa koja centrali treba i mora položiti račun poslovanja ništa drugo.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
1
6
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari