Dodaj komentar

Književnici iz Hercegovine u Iloku, Vinkovcima i Vukovaru

ljubuski.info

Zahvaljujući suradnji ogranaka Matice hrvatske Čitluk, Vukovar, Ilok i Vinkovci, ovogodišnji 15. ro redu Dani Matice hrvatske Vukovarsko-srijemske županije ugostiti će troje književnika iz Hercegovine čija su djela objavljena u bogatom nakladničkom opusu ogranka Matice hrvatske Čitluk, pod vodstvom Andrije Stojića.

Riječ je o Elizabeti Medić i Mati Grbavcu iz Ljubuškog te Aniti Martinac iz Čitluka.

Donosimo raspored književnog gostovanja naših književnika u Slavoniji

18. listopada (petak) - 19:30 sati, Ilok, dvorac Odescalchi, muzej grada Iloka

  • Svečano otvaranje 15. dana MH u županiji Vukovarsko-srijemskoj
  • Promocija knjiga Elizabete Medić "Tvorci vremena snova", Anite Martinac "Život nema Naslova" i Mate Grbavca "Zemlja Hercegova"

Sudjeluju: Elizabeta Medić, Anita Martinac, Mate Grbavac i Andrija Stojić, predsjednik Ogranka Matice hrvatske u Čitluku (BiH), HMI podružnica Vukovar, OMH u Iloku i OMH u Vinkovcima

19. listopada (subota) - 11.00 sati, Vukovar, Gradska knjižnica Republike Hrvatske

  • Promocija knjiga Elizabete Medić "Tvorci vremena snova", Anite Martinac "Život nema Naslova" i Mate Grbavca "Zemlja Hercegova"

Sudjeluju: Elizabeta Medić, Anita Martinac, Mate Grbavac i Andrija Stojić, predsjednik Ogranka Matice hrvatske u Čitluku (BiH), Gradska knjižnica Vukovar i HMI podružnica Vukovar

19. listopada (subota) - 20.00 sati, Vinkovci, Dvorana OMH J. Dalmatinca 22

  • Promocija knjiga Elizabete Medić "Tvorci vremena snova", Anite Martinac "Život nema Naslova" i Mate Grbavca "Zemlja Hercegova"

Sudjeluju: Elizabeta Medić, Anita Martinac, Mate Grbavac i Andrija Stojić, predsjednik Ogranka Matice hrvatske u Čitluku (BiH), HMI podružnica Vukovar i OMH u Vinkovcima.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
5
6
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari