Dodaj komentar

Klepić ponovno izabran predsjednikom Nadzornog odbora Aluminija

ljubuski.info

Zdenko Klepić danas je na sjednici Nadzornog odbora Aluminija Mostar ponovno izabran za predsjednika ovoga tijela. Klepić je i u vrijeme gašenja posrnulog giganta bio na ovoj dužnosti, a sada je opet dobio potporu većine za obnašanje ove dužnosti.

Ipak, ono što zanima cjelokupnu javnost, osobito radnike Aluminija je pitanje novog pokretanja proizvodnje. Kinesko - izraelski ulagač je navodno tražio dodatno vrijeme za dostavljanje ponude, a već je najavljeno kako će arapski ulagač doći na razgovore s čelnicima Aluminija 10. listopada.

Još nema nikakvih naznaka da bi proizvodnja uskoro mogla biti pokrenuta, a takvo stanje sve više Aluminiji gura prema stečaju. Time bi se ugasila svaka nada u novo pokretanje proizvodnje, što bi imalo nesagledive posljedice po gospodarstvo u Hercegovini.

Nitko još ne želi razmišljati o takvom scenariju nego se svi nadaju kako će Klepić zajedno sa svojim suradnicima i upravom ugašene tvorenice u novom mandatu uvesti ulagače u Aluminiji i pokrenuti proizvodnju.

ero.tel
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
8
2
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari