Dodaj komentar

Čuješ li ti da je posljednji signal pokojnice bio u čapljini i tu nestaje signal znači da joj je nestalo baterije a mobitel piše da je nađen u pokojnice posljednji signal pokojnice je bio u čapljini ne na kravici. I ne mislim da je išao na kravicu da ga netko vidi njemu je cilj bio ubiti je obdukcija kaže da nema tragova silovanja. Može biti ljubomorni dečko neki poznanik iz čapljine ili neko mjesto blizu cim poznaje to mjesto nije daleko. Kužiš li ti o čemu ja pričam. ako si me shvatio ovdje se radi. valjda o nekoj svađi ili ljubomorni pošto je pokojnica trebala ici sutra na fakultet u Sarajevo koga je poznavala u okolici čapljine. to znaju njene bliske prijateljice.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
4
6
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari