Dodaj komentar

Može, se lako to naći. čuj ako je kupio drugu karticu. a šta ako nije promjenio mobitel?? Kažete emigranti. odakle male tu iz mostara. I tko zna za to mjesto. u Studencima e to je netko iz ljubuške Općine. Ili iz čapljine ili iz studenaca tu je on blizu. tko dobro poznaje to područje. ako ima tamo gliba blata praone benzinske tko je prao sve auto svaku praonicu na Bezinskim Pumpama pogledati kamere. Nije nitko došao iz tun[ * neprimjereno * ]je. dovesti forenzičare ako Policija ne može a di je od male mobitel.??? Kao prvo s čime je došla ona iz mostara.?? I tko zna za to mjesto blizu je taj koji je to napravio nije daleko. Nemogu ja otici u mostar i znati neko mjesto. di mogu zavući auto a da kasnije zapadnem. razmislite malo a Policiji treba pomoći jer je ovo opasnost. da danas ili sutra ili za mjesec dana ne bude vaša kcer sljedeća. a curi pokoj duši završila je na najgori. način laka joj zemlja bila.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
1
5
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari