Dodaj komentar

Ja ne bih nikoga unaprijed osuđivao i sumnjičio bez dokaza.
Ljudi moji, pa danas imamo toliko tehničkih mogućnosti, imamo toliko policije da ova stvar jednostavno mora biti rasvijetljena ako se htjedne i bude radilo.
Kako to rade u drugim državama: 1. Osnuje se grupa npr. samo za ovaj slučaj teškog ubojstva. 2. Vođa grupe mora biti školovani iskusni istražitelj sa jakom memorijom i logikom rasuđivanja, polivalentan u svakom pogledu, izdrživ na psihološke pritiske i pritiske javnosti, organizacijski sposoban, orijentiran na cilj. 3. Stručnjaci za pojedina područja preuzimaju zadatke od vođe grupe i daju povratne informacije o svemu. 4. Svakodnevno se grupa sastaje, dijele se informacije, stupanj istraživanja i danji ciljevi. 5. informira se javnost.
Sjećam se jednog slučaja u Srbiji 2014. godine kad je ubijena također mlada cura Tijana Jurić a ubojica je pronađen akribijskim radom tima policije pomoću signala mobilnog uređaja.
Naredba mora biti: Ubojica se mora pronaći!!!!! Ako ovdje nemamo stručnjaka za te stvari, tražite pomoć susjeda, svi će vam pomoći.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
9
1
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari