Dodaj komentar

Servis vatrogasnih aparata u Profesionalnoj vatrogasnoj postrojbi Ljubuški

ljubuski.info

Iz Službe za civilnu-protupožarnu zaštitu Grada Ljubuški obavještavaju sve one koji posjeduju aparate za početno gašenje požara kako kontrolno ispitivanje i servis istih mogu obaviti u Vatrogasnom domu u Ljubuškom, Ulica Kraljice Katarine Kosače broj 2.

Naime, sukladno Zakonu o zaštiti od požara i vatrogastvu (Službene novine FBiH, broj 65/09) te Pravilniku o odabiru i održavanju aparata za gašenje početnog požara koji se mogu stavljati u promet s jamstvenim i servisni rokom (Službene novine FBiH, broj 46/11), zadovoljeni su svi uvjeti za početak rada servisa vatrogasnih aparata u Profesionalnoj vatrogasnoj postrojbi koja je sastavni dio Službe za civilnu-protupožarnu zaštitu Grada Ljubuškog.

Za sve daljnje informacije možete kontaktirati broj: 039/831-826, priopćeno je iz Službe za civilnu-protupožarnu zaštitu grada Ljubuški.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
4
7
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari