Dodaj komentar

U podpunosti razumijem Gospodina Hebranga zašto ne želi biti mučenik samo bi bio jedan od Hrvatski Mučenika na listi i ništa više. Možda bi i bio mučenik ali kada vidi tko bi mu došao na godišnjcu zapalit svijeću i položit vijenac pa nije Čovijek lud ipak je on Doktor sa pravom diplomom koji vrlo dobro raspoznaje stvari. Postavlja se pitanje za koga vrijedilo žrtvovati ovaj Narod više nije vrijedan ničije žrtve o kojoj bi se pričalo dan dva treći dan koda nikad nisi ni bio. Čovjek je u godinama Obiteljskog mirnog života koda je malo dao što bi sad trebao biti dobra lovina po stare dane. Ovo je najveća istina Hrvatskog Naroda samo zato smo tu gdije jesmo. Čovijek za vrijeme Svog mandata kao ministar zdravstva RH je zadnjim naporima dao sve od sebe da napravi Klinički Centar Bolnicu Mostar a kada je. Andrija Hebrang bio kao kandidat za presjednika RH taj Hercegovački Hrvatski Narod iz zahvalnosti Andriji Hebrangu je od Srca podržao Kumrovačku Skojevku Jadranku Kosor.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
8
8
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari