Dodaj komentar

Prijatelju vidim da znas dosta stvari ali Ludvig je ubijen tu u Studenim Vrilima a velika vjerojatnost je da je cak ubijen iz svog pistolja od strane covjeka kojem je puno vjerovao,Ludvig je imao na sebi pancirku i koznu jaknu a dum dum metak je dobio pod pazuhom desne ruke koji je zavrsio kod lijevog bubrega i tu zavrsio svoj posao,imocani su sa 3 vozila pobjegli prijekim putem iz Posusja put Imotskog.Na mjestu gdje je Ludvig ubijen bio je krvavi trag nekih 50-ak metara dug i umro je presavijen preko jednog drveta mladog jasena i u rukama je imao zagrabljene zemlje.Tijelo mu je dovezeno u jednom džipu nesto kao kampanjola do policije i odatle ga je Lucic odnio za Mostar jer je postojala mogucnost da ga vojska mrtvog otme.Ludvig nije bio nesposoban i zasjeda koja je napravljena u usjeku je napravljena tako da nitko ne bi stradao od od njih jer nije bilo sanse da im naude sa tenkova jer bi trebali pucati iznad sebe ali ovo je sve odigrano da se ubije Lutko a u igri je bila velika kolicina novca za ovog imotskog izdajicu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
7
7
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari