Dodaj komentar

Na labudicama su bili tenkovi T-55, točno da je cisterna koju je vozio čovik iz Posušja zaustavljena od strane onih koji su već puno prije toga Ludviga likvidirali i donijeli na mjestu gdje je pronađen. Osim cisterne još jedno malo vozilo je zaustavljeno i čovjeku su dali sa[ * neprimjereno * ]icu.
Vodnik JNA je bio Slovenac oženjen Hrvaticom, pregovarao je sa [ * neprimjereno * ]oom koja je sve inscenirala. Dobio je metak u čelo.
Cijelom operacijom su upravljali KOS i SDB, onaj sroooljo Ivan Bandić bi mogao puno toga reći.
U svakom slučaju niko pokojnog Ludviga nije vidio gore (vozači cisterne i malog auta su bili iz Posušja, jedan je još živ). Ludvig je mrtav donešen u Studena Vrila, likvidirali su ga agenti SDB Mostar a imoćani (bilo ih je više), su odradili scenarij sukoba. Nije bio samo Katić već i dvojica koja su bila u akciji kada je likvidiran i Miro Barešić. I policija i djelatnici doma zdravlja u posušju znaju da je Ludvig bio mrtav duže od 24 sata. A pošto je ovo i dalje udbaška država prava istina o naručiteljima će još pričekati. Vice Vukojević zna sve isto kao i sramnom ubojstvu Blaža i njegove pratnje.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
9
9
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari