Dodaj komentar

Gospodo tada su kroz Posusje prolazile dvije vojne labudice koje su vozile na sebi tenkove za Mostar i ocekivalo se da ih napadnemo pa da vojska sa Kupresa krene na ove krajeve.Lutko je sa svojom ekipom postavio zasjedu prije Posusja u usjeku i tada je covjek izvezao cisternu na put i pobjegao,nastala je pucnjava a sve je iscenirao Kos.Slovenac vodnik po činu je dobio metak u celo,a makedonac koji je vozio vojni pinzgauer je dobio rafal ispod pasa da ne pogine.Lutka je ubio čovjek koji je bio sa njime a rodom je iz Imotskog i za to je dobio veliku svotu novca.Taj koji je ubio Ludviga je poginuo posle u prometnoj nezgodi kazu da je namjestena.Vojska je prosla kroz Posusje a tijelo pokojnog Lutka je dovezeno pred policiju u Posusju gdje ga je preuzeo Lucic i odvezao za Mostar.Eto vam istina

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
7
5
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari