Dodaj komentar

Javni poziv za dostavljanje prijedloga za ulaganja

ljubuski.info

Na temelju članka 2. Pravilnika o načelu i načinu podnošenja prijedloga za ulaganje Plana kapitalnih ulaganja općine Ljubuški, broj 02-28-166/13, gradonačelnik grada Ljubuškog, objavljuje

Javni poziv

za dostavljanje prijedloga za ulaganje, u cilju ažuriranja Plana kapitalnih ulaganja grada Ljubuškog

Predmet ovoga Javnog poziva je prikupljanje prijedloga za ulaganje, u cilju ažuriranja Plana kapitalnih ulaganja grada Ljubuškog, kako bi se odredili prioriteti gradskih ulaganja, koje se odnose na organiziranu infrastrukturnu izgradnju, odnosno na poboljšanje tehničke i društvene infrastrukture u sljedeće četiri godine.

Glavni nositelj aktivnosti je Povjerenstvo za izradu Plana kapitalnih ulaganja, koje je imenovalo Općinsko vijeće. Povjerenstvo će izvršiti verifikaciju prispjelih prijedloga, odrediti prioritetne ulagačke projekte, u skladu s prihvaćenim kriterijima, te pripremiti konačan prijedlog ažuriranog Plana kapitalnih ulaganja na usvajanje Gradskom vijeću Ljubuški.

Prijedloge za ulaganje mogu podnijeti:

  • Građani grada Ljubuškog
  • Radna tijela Gradskog vijeća
  • Gradonačelnik
  • Službe za upravu
  • Poduzeća, poduzetnici i druge organizacije
  • Mjesne zajednice
  • Nevladine organizacije

Potencijalni predlagači Obrazac prijedloga za ulaganje mogu preuzeti u prostorijama Centra za usluge građanima, u zgradi Gradske uprave Ljubuški, Trg dr. Franje Tuđimana 1 i na službenoj web stranici www.ljubuski.ba.

Sve dodatne informacije možete dobiti u službi gradonačelnika, kontakt osoba Antonio Radić, na broj telefona 039/835-546, mobitel: 063/008-535.

Popunjeni Obrasci prijedloga za ulaganje dostavljaju se na adresu:

Grad Ljubuški,
Povjerenstvo za izradu Plana kapitalnih ulaganja,
Trg dr. Franje Tuđimana 1,
88320 Ljubuški.

Rok za podnošenje prijedloga je od 13.09. 2019. do 30.09. 2019. godine.

Nepotpuni i neblagovremeno podneseni prijedlozi neće se uzimati u razmatranje.

Gradonačelnik | Nevenko Barbarić
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
9
6
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari