Dodaj komentar

Po Bosni Rudari mahom šest sedam osam stoja maraka ito sedam osam stoja metara ispod zemlje i sritan ako primi prvoga tu zarađenu plaćicu Kad izađe odozda crnji od đavla nemere ga vlastita mater ni obitelj pripoznat. Ovde unas zinilo ko krokodili samo daj i nikad dosta. Kako su prije Vagarke udovice koje su ostale sa četvero petero dice u duvanjskim nisu imale ni blizu današnji četri pet stoja i dicu iškolale i sve sve što je tribalo radilo se polje duvan sadija krava trijestak ovaca trijestak svoji kokošiju pa se i koje janje proda i tele kad se krava oteli iovog i onog živilo se. Danas malo 8 stoja mora ti bit malo kad non stop svaki dan stvari priko kase idju ništa svoga a kasa non stop ćuče ko ćuk obnoć I živit život po Turskim serijam RTL šovovim pa normalno da nemoreš sa 8 stoja i odat po manifestacojam pozdravima Ljet dobrodošlici jeseni. I sve skupa roba Lakoste Adidas i Najka okle više jadna ti majka nebila.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
3
2
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari