Dodaj komentar

ljudi pišu komentare a i ne pročitaju tekst , pa spominju kako eur 1 ne treba u europi i hrvatskoj i tako pa naravno da ne treba jer eur 1 obrazac služi za trgovinu između eu država i država koje nisu članice a imaju potpisan ugovor o trgovini po kojem firma iz bih (npr) ili neke druge van eu kupuje robu proizvedenu u eu biva oslobođena plaćanja carinskih davanja na robu a ne poreza kako neki pišu, a pri uvozu mora dokazati da je ta roba proizvedena u eu da to ostvari i to je taj eur1 obrazac o porijeklu robe, a ww, audi, mercedes svoja auta proizvode i u aziji i africi i u nekim državama koje nisu članice eu i ovdje se o tome radi , pa je moguće da se auto proizvede u indiji, americi, kini ili negdje drugo i uveze u eu pa se opet preproda a naši misle da se sve pravi na jednom mjestu i tu nastaje problem , prevelika birokracija i propisi , a naravno da i ovi što uvoze gledaju kako da budu oslobođeni carine i sve se zapetlja

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
2
5
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari