Dodaj komentar

Narode ne ljutite se može im bit ovo je njima sve dopustijo naš Narod i naša Vijera. Jedna ispovijed od 5 minuta može da očisti 50 godina najtežih zločinačkih dijela. Veli ja sam se ispovidjeo i pokajao za svoja nedjela isada sam čist. A naš Narod je Narod trpljenja i opraštanja i apaurina. Poznam ja i gore slučajeve koji kažu danas da su bili u zabludi i da im je trebalo dosta vremena da progledaju. Ja opet kažem dobro vremena vam je trebalo. Pa kako to da svi progledašte 91 godine kad je zapucalo i kad su vile došle [ * neprimjereno * ]ci i postadošte veliki Vijernici. Pa opet kažu ja ja pa i Tudjman je bio Komunista štoćemo sad je bio ali čovijek progledao 50 i neke a vi svi 91 stali u red i progledašte ko na nekom hodočašću .Da bi se nekog proglasilo Svecem treba Čudo. Pa gdje ćeš veće čudo u jednom Narodu skoro Milijon Ljudi progledalo u mijesec dana oni progledaše a nas danas prave ti isti Slijepim da mi danas nevidimo ono što vidimo. Čović tek lani progleda i to a na proslavi Republike Srpske u Banjaluci.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
3
4
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari