Dodaj komentar

AS KRAMAR mi je u samom komsiluku u Banjaluci i svaki dan gledam u njih..Prije par godina su mi uzeli 3000 za avans automobila koje je trebalo stici iz Ljubuskog..ako vam se auto ne svidi nije problem,avans vam nikad nece propasti tako je tvrdio njihov prodavac a sada sef prodaje Slavko Gasparevic ...njegove tvrdnje apsolutno nisu tacne, jer ako vam se ne svidi to sto dajete avans za njega svako drugo koje vam se svidi kazu PRODANO i sve u krug..novac im naravno ostaje a vi se zalite inspekciji inspekcija vas posalje na sud..a oni se lijepo ogradili i nas sud u Banjaluci nije nadlezan nego njihov u LJubuskom..koji zacaran krug..Tako se desi ljudima tj meni sa mojim posreno zaradjenim novcem.3000 km...a oni imaju milione e dzaba im zapasce i njima nesto u grlu kad si kupe hljeb od tih novcanica..

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
5
4
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari