Dodaj komentar

Ovo su sve namjestili herceg-bosna ratni profiteri iz MRM.Miro glumi sveca u kuferima lovu nosija izda na sudu ko krivokletnik Miroslava Prcu i puštali ga ko fole iz zatvora svaki vikend.Posta zaslužni građanin nema koga nije privarija on i kompa mu Džija.Kramar baš ima zlobne susjede ko i oni Jurprom koji uvozi brodom krivotvorene dijelove i nikom ništa.Pravi vile i bazene na krivotvoreenim dijelovima kad je prije nekolike godine iša plaćatt da ga ne zatvore.Sve sami poštenjaci i ugledni građani.Ne znaju se umiti a veći lo po va ljubuški nije vidija.Kramar je sigurno korektniji čovjek i nisam vidija da se neko žali na njegova auta.Bar ne šemira ko MRM sa politikom i tako ne prodaje auta.Sve radi a običnu Raju.Jurčić i Rupčić neka se srame svojih postupaka jer narod sve vidi i zna.Tko po drugim jamu kopa sam u nju upada.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
9
1
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari