Dodaj komentar

Aaaa, jesmo ljudi!!!!!!!!!!

Čoviku Hrvatu, susjedu,branitelju, stradalo jedno od šestero djece, koje je morao odvesti u tuđinu kako bi živjeli, školali se i radili. Umjesto da suosjećamo sa takvim ocem, koji čita ove ružne poruke u hodniku klinike dok strepi hoće li mu se dijete probudit nakon tek prve operacije, - vi mu uzvraćate komentarima na ovakav ne ljudski način.
Garantiram da je bio u mojoj satniji 93 na Crnim vrhovima.
Dobro se sjećam, kad su bili na prvoj crti, jednu noć zovu nas da im priskočimo u pomoć.
Jednog njegova suborca, susjeda, nešto počelo gušit, pa su mislili da su ih napali bojevim otrovima…
Daj barem izvucite pouku iz članka, na jednoj strani naš zdravstveni sustav i odnos prema pacijentu, na drugoj strani zdravstveni sustav koji po svog osiguranika upućuje avion...

Krešo

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
3
6
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari