Dodaj komentar

Drugi put prije nego budeš neopravdano pljuvao po ekipi sa Humca kako je nazivaš reci tko je i za čiji interes posjekao stabla na brzacima koja su pravila hlad ispod kojih su se ljudi družili.Pošto je ljudima takvim činom uništeno i to malo radosti i opuštanja naravno da smo se organizirali i sami sebi uredili obalu.Za čiji interes obmanjuješ ljude i lažeš da smo betonirali korito rijeke?Napravili smo skakaonicu i montažni objekat od cijevi koji ćemo svake godine skidati po završetku sezone i je li to možda nekome smeta.Umjesto da je netko odgovarao za ekocid zbog posječenih stabala koja nisu nikome smetala, dapače bila su od velike koristi ti još osuđuješ ljude koji su dali primjer svima ostalima.Ja sam bio dio te ekipe i ponosan sam na sve koji su sudjelovali u radovima.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
9
9
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari