Dodaj komentar

Gorjelo na Cernu i na Plantaži

ljubuski.info

Jučer u vremenu od 12:40 do 13:50 sati, ljubuški vatrogasci (4 vatrogasca s 1 vozilom), su gasili požar u mjestu Cerno, put za Međugorje.

Gorjela je trava i divlje odlagalište otpada. Opožareno je oko 100 m² površine.

Jučer u vremenu od 19:45 do 20:25 sati, ljubuški vatrogasci (3 vatrogasca s 1 vozilom), su gasili požar na lokalitetu Plantaža kod Ljubuškog.

Gorjela je trava i nisko raslinje. Opožareno je oko 200 m² površine.

Kako se doznaje, požar je podmetnut, ali je njegovo širenje spriječeno, iznimno brzom intervencijom ljubuških vatrogasaca,.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
1
4
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari