Dodaj komentar

I Zrinka Kraljević nominirana za nagradu "Snaga izvrsnosti"

ljubuski.info

Kako bi došli do heroina iz sjene, do žena koje su možda nepoznate javnosti, koje ni same nisu svjesne promjene koju prave svojim djelovanjem, a koje nailaze na bezbroj prepreka i uspješno ih svladavaju, Udruga poslovnih žena u BiH i magazin "Gracija" pokrenuli su nagradu "Snaga izvrsnosti".

Među onim ženama koje ostavljaju trag u svojoj zajednici nominirane su i dvije Ljubušanke, pored Zdenke Udovičić, kreatorice i poduzetnice, te vlasnica brenda "Helenas.bih", za ovu prestižnu nagradu nominirana je i ekonomistica i poduzetnica Zrinka Kraljević.

Kraljević je, kao i Udovičić, nominirana za ovu prestižnu nagradu u kategoriji "Poduzetništvo".

Ekonomistica i poduzetnica Zrinka Kraljević je diplomirana ekonomistica. Rođena je i živi u Ljubuškom. Nakon završenog studija ekonomije u Splitu, vraća se u svoj rodni grad i zapošljava se u struci. Želeći pokazati svoje znanje i ljubav prema poduzetništvu, otvara kafić u Ljubuškom. Ideja i kreativnost je "nose” dalje, te kafiću daje ime Indy"s, dok se kafić odvaja i "izlazi iz uobičajenih okvira” svojim modernim dizajnom u ovom hercegovačkom gradiću. Inspiraciju koju nalazi u rodnom gradu pokazuje i kroz rad u zajednici, organizira brojna zbivanja s posebnim osvrtom na mlade generacije. Zrinka Kraljević, napredujući u svojoj karijeri postaje, i sad već ostaje dulji niz godina, šefica poslovnice Raiffeisen bank d.d. Ljubuški. U svom radu u banci ostvaruje izvanredne rezultate, ali kafić je njezina ljubav kojom dokazuje kako se može biti uspješan u poslu, jer bitna je stručnost i ljubav koja se daje kroz posao. Kafić kao hobi odavno je postao posao, ne običan već unosan - te je Zrinka inspiracija za mnoge žene koje uz svoje redovite zadatke žele ispuniti i san o poslovima koji možda na početku jesu hobi, ali uz davanja sebe i ljubav prema stvaranju - postaju mogući.

Proces nominacija za ovu nagradu traje do 10. listopada, glasovanje ide od 15. listopada do 15 studenog, a potom i dodjela nagrade u studenom.

upzbih.ba/nominacije
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
5
4
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari