Dodaj komentar

Zdenka Udovičić nominirana za nagradu 'Snaga izvrsnosti'

ljubuski.info

Kako bi došli do heroina iz sjene, do žena koje su možda nepoznate javnosti, koje ni same nisu svjesne promjene koju prave svojim djelovanjem, a koje nailaze na bezbroj prepreka i uspješno ih svladavaju, Udruga poslovnih žena u BiH i magazin "Gracija" pokrenuli su nagradu "Snaga izvrsnosti".

Među onim ženama koje ostavljaju trag u svojoj zajednici je i Ljubušanka Zdenka Udovičić, kreatorica i poduzetnica te vlasnica brenda "Helenas.bih". Udovičić je, naime, nominirana za ovu prestižnu nagradu u kategoriji "Poduzetništvo".

Uspjeh i vjera

Za poduzetnicu Udovičić u opisu stoji:

Priča o gospođi Zdenki Udovičić je priča o uspjehu i vjeri. Ona je više od dvadeset godina ograničavala svoju kreativnost na povremenu izradu nakita i ukrasnih predmeta te maštala o pokretanju vlastite marke. Zapitavši se što je to potrebno na tržištu, što bi to zanimalo kupce, a ujedno sačuvalo tradiciju i naslijeđe, gospođa Zdenka je počela s kreiranjem i proizvodnjom kožnih klompi za žene. Slušajući svoje kupce nastao je i novi proizvod – kožne torbe koje se prave po želji buduće vlasnice, tako da svaka ima notu individualnog. Zdenka Udovičić uvijek ističe ženama s kojima surađuje u kreiranju i širenju brenda "Helenas" kako je ponosna na svoj zavičaj, odnosno Grad Ljubuški. Brend "Helenas" odlikuje kvaliteta te je prepoznatljiv bosanskohercegovački proizvod. Gospođa Zdenka i njen tim će, zasigurno, postići još mnogo toga, a primjer je kako se iz hobija može razviti unosan i izvrstan posao.

Ova nagrada, odnosno nominacija, kako je istakla Udovičić, za nju predstavlja uspjeh i zadovoljstvo zbog prepoznate kvalitete njezinog rada.
Ono što volim i radim, prepoznato je kao vrijedno pažnje. To je ono najbitnije u cijeloj ovoj priči, ujedno je i prilika da i druge potaknemo na nominiranje. Koliko vidim, nema baš odaziva iz Hercegovine, a znamo da ima dosta žena koje se ističu svojim radom i društvenim angažmanom, kazala je Udovičić.

"Helenas" noviteti…

Kako je gore istaknuto, uz brend "Helenas.bih" vežu se proizvodi rađeni od prirodnih materijala i prave kože. U ponudi su kožne torbe, sandale, klompe, a odnedavno i četiri vrste parfema.

Kao mali brend imamo privilegiju da se brzo možemo prilagođavati i mijenjati planove, tako da su parfemi nastali bez nekih dugoročnih planova – iz ženskih "razmirica". Marcela, koja je dio Helenasa i naša suradnica, s adresom prebivališta u Zagrebu, redovno se bunila kako je izostavljena iz odluka i novina koje radimo u Ljubuškom. Sama se snašla i napravila ono o čemu dosta toga zna, jer je pasionirana ljubiteljica parfema i kozmetike. Rad na ostvarenju ideje je trajao oko godinu dana, od pronalaska parfumera do biranja mirisa, koji moraju odstajati neko vrijeme, do izrade cijele ideje oko parfema koju smo svakako htjeli povezati s glavnom djelatnošću, kožnom galanterijom. To smo i postigli odabirom mirisa i dodatkom kožnog privjeska u boji parfema. Kožni privjesak nije dekoracija, nego difuzer mirisa za ormar, automobil ili bilo koji prostor koji želite oplemeniti svojim omiljenim parfemom. Dovoljno je posprejati kožno pero i zakačiti u prostor, istaknula je Zdenka.

Dnevni list
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
5
7
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari