Dodaj komentar

Detalji radova na prometnicama u Ljubuškom

ljubuski.info

Grad Ljubuški, Služba za stambeno-komunalne i inspekcijske poslove obavještava kako se, na užem području grada Ljubuški, izvode radovi na dvije lokacije, kako slijedi:

Radovi na pripremi i izvođenje radova asfaltiranja - strojno frezanje/glodanje oštećenog habajućeg asfaltnog sloja, postavljanje rubnjaka, izgradnja nogostupa, pješačkih staza i dr., u ulicama:

  • Sestara milosrdnica - od križanja sa ulicom kardinala Alojzija Stepinca i dalje linijski jugozapadno do križanja s ulicom Hrvatskih kraljeva (istočna obilaznica, M-17.4),
  • Prof Milana Čuljka - od križanja sa ulicom kardinala Alojzija Stepinca i dalje linijski jugozapadno do križanja sa ulicom Sestara milosrdnica.

Po fazama izvođenja predmetnih radova, sukladno potrebama na pripremi i izvođenju radova, dolaziti će do zatvaranja predmetnih ulica.

Također, na magistralnoj cesti M6 Grude - Ljubuški- Čapljina, u urbanom području grada Ljubuški, u Vitinskoj ulici, izvode se radovi na pripremi za izgradnju nogostupa/pješačkih staza, javne rasvjete i zelenih površina, kako slijedi:

  • od spoja sa sporednim južnim tamponiranim priključkom na predmetnu magistralnu cestu i dalje linijski istočno, s desne strane pružanja M-6, Vitinske ulice, sve
  • do početka linijskog pružanja ulice hercega Stjepana Kosače.

Po fazama izvođenja predmetnih radova će sukladno potrebama na pripremi i izvođenju radova dolaziti do izmjene režima prometa koji će se odvijati propuštanjem vozila naizmjenično jednim predmetnim trakom uz regulaciju svjetlosnom prometnom signalizacijom (semafori). U slučaju manjih odstupanja, a tijekom izvođenja radova, umjesto svjetlosne signalizacije koristiti će se i znakovi za ručno reguliranje prometa, kao i prometna signaizacija za usporavanje prometa.

Zona izvođenja radova će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom.

Molimo sve sudionike u prometu za razumijevanje i strpljenje te da se prilagode navedenim predmetnim situacijama.

Služba za stambeno-komunalne i inspekcijske poslove Grada Ljubuški

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
5
6
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari