Dodaj komentar

Ovdje neki mladi Mladi Hadezeovac reče vi što ste otišli eto vam tamo a mi što smo ostali ostajemo trajno. Dečko moj otidji i malo obadji Autobusne kolodvore pa vidi pune Autobuse juče danas sutra o kakvom ti trajnom ostanku i opstanku govoriš. Neboj se doćeš i ti na red ima vas dosta nezadovoljnika i u samom Hdzu koji već pomalo pitaju može li se išta nać gore posla jer i u Hdzu je nekom kajmak a nekom surutka ali eto nesrču niti doje svi Hdezeovci sa iste sise. Samo da svit zna kakvo je tu stanje i zavist. Ono ja se slomi vas na terenu sa ljudima a nikakvi privilegija za nešto sitno malo dok drugi samo side i sve sebi kupe. Nema tu otišli ostali ovo je Hrvatska OLUJA isto ona što je bila u Krajini kad su Srbi trčali ko je to mogao zaustavit niko tako isto ovu našu OLUJU nema šanse da neko zaustavi. Jedino tko bi mogao da zaustavi ovu HRVATSKU ISELJENIČKU OLUJU su naši SVEĆENICI da dignu svoj glas ali mislim da ni od toga nema ništa jer su i oni sami kako stvari stoje pod velikom UCIJENOM.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
4
2
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari