Dodaj komentar

Zbog radova obustava prometa u dijelu ulice Hrvatskih branitelja

ljubuski.info

Grad Ljubuški, Služba za stambeno - komunalne i Inspekcijske poslove obavještava sveukupnu javnost da su u ponedjeljak i utorak (26.8. i 27.8.2019. godine) u vremenskom razdoblju od 7 - 16h planirani radovi na pripremi i izvođenju radova asfaltiranja dijela ulice Hrvatskih branitelja, kako slijedi:

  • od kružnog toka na križanju ulica: Hrvatskih branitelja, dr. Isidora Pape, dr. Ante Vukšića (ispod OŠ "Marka Marulića") i dalje sjeverno
  • do križanja ulice Hrvatskih branitelja sa ulicom Petra Barbarića (do zgrade Općinskog suda Ljubuški),

po fazama izvođenja predmetnih radova, te će sukladno potrebama na pripremi i izvođenju radova asfaltiranja dolaziti do zatvaranja dijela predmetne ulice i izmjene režima prometa (preusmjeravanje prometnih tokova) u navedenom vremenskom periodu, uz produženje u slučaju nepredviđenih situacija.

Zona izvođenja radova će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom, uz nadležnost PU Ljubuški, te će isti uz provođenje zakonskih mjera i postupaka vršiti izmjenu režima prometa (preusmjeravanje prometnih tokova).

Molimo sve sudionike u prometu da se prilagode i pridržavaju postojeće izmjene režima prometa (preusmjeravanje prometnih tokova) uz razumijevanje i strpljenje, da u navedenom vremenskom intervalu pokušavaju izbjegavati navedenu dionicu predmetne ulice te koriste alternativne pravce.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
4
9
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari