Dodaj komentar

Vera i od Vas sam citala nesto prije nekoliko god. gdje pisete nevjerovatno prosto,kao npr. "o.jeb" . Ne znam sta je sa inteligentnim zenama u Hercegovini!? Zasto imate potrebu toliko se ponizavati? Ne slaganje , uvrijedjenost pa i ocaj se mogu opisati a da se ne gubi dostojanstvo. Ili se varam? Mozda ste vi ( Martina i Vi) studirali gdje je to bio normalan rjecnik. Veliki Krleza i Ujevic su mozda medjusobno komunicirali na "prost" nacin. Ali samo medjusobno! - Citat: "postala je puno više hrabrija "! ? E, ovo sami prosudite. Kako stil kako ovo pisete, tako i vase divljenje Martininom stilu izrazavanja. - Ima u svijetu dovoljno literature i svjedocenja od hrabrih i jakih zena . Zena koje su prebrodile bolesti, gubitke , siromastvo, progonstvo, ponizenja, zlostavljanja i koje cega, sto zivot donosi. Zene koje su nadrasle sve poteskoce i razvile se duhovno i intelektualno. Moj dojam je da su se zene i muskarci u nasoj Hercegovini dalje razvili. Moj dojam je da Martina i dame koje joj se dive same nisu napravile taj razvoj i da se cude zasto su nerazumljene. Poznajem ja taj nacin izrazavanja , sjecam se iz svoga djetinjstva. Tako su se izrazavali stariji muskarci koji nisu imali bas pozitivno razvijenih sposobnosti niti uspjeha u zivotu pa su se junacili jakim (primitivnim izrazima) rijecima. Provocirati se moze na razne nacine i dobiti paznju. Pitanje je sta se nudi kada se dobije paznja? Ceka li onda primitivizam i praznina ili konstruktivni poziv na razvoj i napredak, rast? Krleza ili Ujevic nisu nudili niti prazninu niti primitivizam .....

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
5
1
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari