Dodaj komentar

KRA DE ZE, visegodisnje pustosenje ljudi, e ako je ona nama problem.... Blago nama... Pustite zenu neka govori. Sto joj se uskracuje govor, zena je jako pametna za razliku od HDZ moralnih vertikala umjetnih magistara i ostale udbaske bagre, e ako je toliko glupa pustite ju da govori, to ne zelite, eto to govori od Vama vi ste sramota od ljudi i od stranke, vi ste nitko i nista kad nemate argumenata da se suprostavite misljenju jedne žene, kladim se da 90% Hrvata podrzava njenu istinu ,Vi ste sramota i propast naroda, zivot je kratak i prolazan, znam da nemate casti, ne mislim da nece Vas narod kazniti sve u jednom paketu, komuniste, udbase, kosovce jer ste Vi svi HDZ i Vas mladi HDZ ekani skupa s njima za sitan interes, ubijte se bijedo jedna, radite protiv svog naroda. Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
9
5
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari