Dodaj komentar

Hm, kad žena pravda ženu!
Prilično loš pokušaj da se od g. ovneta napravi pita.I onda se nađe ova slična njoj da je pravda uspoređujući njezin primjer sa drugim, kako su i drugi književnici i pisci vrijeđali jedni druge i time želi opravdati prostačenje i vrijeđanje ove prostakuše.Koliko znam uvijek su se ljudi ugledavali na pozitivne primjere a ne prostake.Zašto ova Vera koja je očito kao i ova prostakuša ne usporedi Martinu sa nekom ponosnom majkom petero djece a ne sa Krležom i ostalim promašajima.Zašto je ne usporedi sa majkom Terezijom koja je svima pokazala kako treba izgledati žena.Ovdje se radi o bjesnim ženama i ništa drugo koje svoje komplekse liječe preko medijskog prostora jer nemaju drugog posla.Amen!!!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
2
7
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari