Dodaj komentar

i komunalno je uništio nevenko barbari. ostavivši dug od oko 11 miliona KM, a osniva drugu firmu s istim ovlastima, s tim da je ta firma OTELA svu imovinu komunalnog i sad njome gospodari. Uništavanje komunalnog je počelo prije osnitka PARKOVA, ka je odvoz smeća povjereALBA-i, ugovor je sklopljen 13.08.2009. godine, gdje između ostalog kaže, citiram -troškove deponiranja preuzima općina ljubuški, kao i troškove transporta. Da je osigurala deponij kad su komunalci odvozili otpad,što su i bili dužni, i danas bi komunalno živilo, a kad su s ALBOM sklapali ugovor, umjesto da to naplate (da dadnu otpad pod koncesiju) oni njima još plaćaju. U prijevodu to znači da su NEVENKO i VLADO JERKIĆ podebljali svoj džep. Eto i tako se pere novac, tako se preko leđa poreznih obveznika drpa lova (jedan od njegovih načina), Nastavak u idućem broju.....

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
1
3
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari