Dodaj komentar

Ima toga da su mnogi pasivno stsjali. Ali ne sbžvi. Opet pokazujete da niste upućeni.
Evo samo primjer radnika OTP-a iz Širokog Brijega. I otpor i protesti i tužbe radnika i presude u njihovu korist koje niz godina do danas nisu provedene.
Naravno ovakvi primjeri mb su da svi drugi vide kako te borbe nemaju smisla pa se ni ne upuste u nove. Jedan radnik npr. tužio je jednu firmu u kojoj je imao stalni radni odnos, jer bez opravdanog razloga dobio otkaz bez opomene,bez otkaznog roka...bez prava za naknadu s' biroa zbog takvog otkaza. Sudac se priklonio na stranu poslodavca ne uzimajući u obzir iskaze tri svjedoka i zanemarujući
dokaze oprekršenim pravima radnika.
Znam još mnogo primjera,ali vama je to teško dokazati. Treba imati širinu u mnogočemu kako bi se shvatio problem.
Da,u pravu ste kako članovi zajednice često zbog ograničenosti uma i duha,okrenu leđa tim borcima,što ih najčešće dokrajči. Poznajem čovjeka koji je 30 godina života potrošio ukazujući na nešto od ovoga i vodio bezbroj sudskih parnica. S' njim ne govore ni članovi obitelji više. Moguće jer se smatraju žrtvovanima. Naime svojim otporom nepravdi zatvorio je vrata svojoj djeci da žive u zavičaju,jer neće nikada nigdje dobiti posao. [ * neprimjereno * ]
Što se tiče vikenda,ako je ovih par komentara sve što ste radili,vrlo ste neproduktivni. Bar u Njemačkoj imate mnoge mogućnosti rada i provoda. :-)

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
9
5
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari