Dodaj komentar

Ne čitati ili pročitati više puta ako je štivo teško.
Ima i dopunska nastava. :-)
Možete se vaditi koliko hoćete,zadnja rečenica
prvog komentara vam.otkriva karakter. Tolerantni ste na nepravdu,a u drugom se ne znate ispričati.
Ne pišu ljudi što žele iznijeti svoj život i rad u njemu,već možda da drugima postave ogledalo u kome se mogu ogledati. Npr...sada se svatko vezan za radnike u sličnoj situaciji može preispitati šta bi učinio na njihovom mjestu ili šta je učinio. Ovome su najčešće govorili:'A šta ćeš...bit će posla ljeti da crkneš"
Progonili ga,uzurpirali mu imovinu,istjerali podstanare,vrijeđali ga... Dok nije obolio i otišao.
Eto,možda zato pišem. Da se ne zaboravi.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
6
7
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari