Dodaj komentar

Dobro ste gore napisli, mnogi se slažu i znamo da se nema što puno nadodat.
Ipak, ukoliko znači komentar kao podrška, ona ga evo. Naravno od moje i naše "anonimnosti" nema nikakve podrške, što je tu je.
Tema je najvruća, kolumna najkonkretnija, nisu bitna imena bitan je sadržaj, a njega svakako ima.
Stalno ponavljam, nije kriv onaj što mu se dvori pokraj malene rijeke stalno spominju, nije čak ni lokalna politika, kriv je čovjek.
Za iskorištavanje radnika, rad na crno, plaću na crno, ne traženje prava kao ni davanje istih.
Za sve je na kraju kriv, nitko drugi nego čovijek.
Vlasnici tvrtki postave menadžere i gledaju samo prihod, koliki im donosi prihod, a ne gledaju što im pojedini menadžeri odnose, a to su ljudi, radnici i na kraju taj menadžer je ostao uspješan, prešao na drugo mjesto, a oni zamjenili jednu tvrtku sa drugom i opet ispočetka ili su odlučili preko noći zatvoriti i sačuvati ono gotovine što se redovno vadi za "crne" dane.
Radnici su glavna tema, bez osnovnih prava stoga puna podrška o ovoj temi

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
3
7
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari