Dodaj komentar

Nisam ja ne shvatila vaš komentar,nego vi niste povezali cijeli tekst. A možda niste čitali moje prethodne. Dalje nije ovo prvi komentar koji čitam od vas Roberte,samo ne komentiram u zadnje vrijeme. Žrtvovala sam svoje ljeto u pomaganju drugima da zarade za školarinu npr. Nisam imala vremena za "nadoprdivanje".
Svejedno ću se ispričati za ovo o liječenju,ali nije to tako strašno,šta je loše u malo povesti računa o svome zdravlju.
Još dalje,vidite,mogu i ja biti dio mase koji šuti i ne čini ništa. Pitala me nedavno jedna osoba kad imam svojih briga zašto sam odlučila i njoj biti pri ruci? Pa dijete drago,kažem,nađi mi tko ih nema i kamo bi otišao ovaj svijet ako nećemo jedni uz druge bar ponekad stati?!
Može cijeli svijet stati,nadam se ja neću biti.dio takvog svijeta.
Što se tiče proživljene nepravde,svo vrijeme ja imam matematiku i u tome. Možda mi se vraća?! Tko kaže da nisam nekada bila loš sudac?
Ali kako vidite nakon više od trideset ovakvih pisanja nitko mi se ne suprotstavi javno iako se mnogi prepoznaju ili su imenovani. Ili sam u pravu dakle,ili shvaćaju da ne pišem iz osobne koristi.
Znate,treba doći kući i sresti čovjeka koji je činio ono čemu govorim. A ja to mogu,ne krijem se iza Roberta.
Moja jedina želja je da netko makar shvati kako se klin klinom možda izbija,ali ne nepravda nepravdom. To vodi još većoj nepravdi.
Očekujem sada i vas da se ispričate što prvim komentarom dajete smjer komentiranja,svjesno ili nesvjesno. Ali vidite da je mnogima svejedno,jer je sve to poznato...trlja baba dlan.
Kolumna je uvod u drugu. Otpor onima koji ušutkavaju ono što pokreće cijeli svijet a to je rad,preko radnika kao i konstantnu esenciju svakog društva,a to je umjetnost.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
7
5
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari