Dodaj komentar

Bilo bi i lijepo da vi Roberte znate da neki jesu iskazali neslaganje. Pa da znate kako su prošli nakon toga.
Sve bi vam bilo mnogo jasnije.
Upravo pomenuti radnik. Priznajem ne spominjem mu ime jer nisam dostojna.
Kolumne mogu biti i fikcija. Bez imena svatko lakše stvori svoju projekciju,okači sebi poznata imena.
Vidite,matematički,kako na platnoj listi može pisati -476 KM. To se niste zapitali,ili znate?!
Koliko je bio branitelj? Ma da je i jedan dan vodu nosio na ratištu.
Ma nebitno sada... Hajde vi recite šta će biti kad se probudite? Opet vikati:-Za dom spreman, dok mu mašete izdaleka? Ili vas boli što nije npr.stan u Makarskoj već u Zgb:-)
I na kraju matematički, vi ste za liječenje ili da se moli za vas,čim kažete da bi se nepravda mogla tolerirati.
Time ste dali odgovor na sva gore postavljana pitanja. Zbog samo nekoliko takvih,a kamoli više i jeste stanje kakvo jeste. Nepravdu se ne smije tolerati. Nepravda prouzrokuje veće nepravde,do kolapsa.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
2
9
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari