Dodaj komentar

Kada se piše objektivna kolumna, onda se to matematički odradi: koliko smo novca uplatili, koliko je postotaka tamo završilo. Ako se želi pisati subjektivno, onda se izbjegavaju pusta nabrajanja kao u ovoj kolumni, nego se uzme jedan konkretan slučaj i detaljno ga se razmatra: branitelj taj i taj, toliko bio na ratištu, toliko sada prima.
Inače ne volim ovakve žalopojke, kao postoji mala skupina povlaštenih koja zlostavlja sve oko sebe, a drugi ni krivi ni dužni ispaštaju. Raspad društava i korupcija ne samo jugoistočne nego i južne i istočne Europe je malo kompliciranija tema, a tiče se tolerancije kriminala i korupcije sve dok stanje ne postane neizdrživo.

Bilo bi lijepo da gđa Zeljko, kad već piše kolumne pojasni i to, kako to da ovi koji se tako odnose prema radnicima, već 20 i više godina mirno šetaju našim gradovima, piju kavu u centru, imaju skupove rodbine za misu, i da ih nitko ni jajem nije gađao ni auto ključem zašarao pa barem tako izrazio svoje neslaganje s njihovim postupcima. Zašto? Zato što korupcija i kriminal nisu problem, sada je nestalo para za malu raju, e to je problem. Da su plaće veće, sva nepravda bi se mogla tolerirati.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
6
9
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari