Dodaj komentar

Ko dobije od57 godina nadalje boli njega više djon iza koga drugog. Ovo je namjerno uradjeno da se ovo malo nekog jedinstva oko nečega razbije. Kažu pogubila se dokumentacija je onim samcima i gdje je jedno dvoje čeljadi. A ovima što imaju petero šestero i više njima će biti sva dokumentacija na uvidu jer će to postat novi glasači Hdza. To što se do juče Blokiralo žviždalo Trubilo zaboravi kad para legne Dragan čović priko noći iz Sotone prelazi u Andjela Spasitelja to vam je tako. Jer se sjećam u mom Selu početkom devedeseti pola kuća gdije im je Tito visijo na zidu na istu čiviju počeli višat Antu pavelića evo da su je pomakli bar 5 cenata jok nego na istuje okačivali. Nemojte se ničemu nadat ima onaj Rojsov zakon ko je jamijo jamijo a ovi je ko je dobijo dobijo.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
5
7
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari