Dodaj komentar

Održano okupljanje Humčana "Rupa 2019."

ljubuski.info

Tradicionalno druženje Humčana uobičajeno za prvi dio kolovoza održano je i ove godine na mjesnom igralištu, kako su ga u šali nazvali "Estadio de Rupa", a prošlo je kao i dosadašnjih godina u pravom sportskom duhu.

U zanimljivim natjecanjima sudjelovali su skoro svi prisutni, a izbor discipline ovisio je o spremi i volji svakog natjecatelja, ali i poticanju navijača te su se na kraju oni i koji to nisu mislili na kraju odvažili na sudjelovanje.

Uz standardne nogometne dvoboje, posebnu pažnju privlačile su atraktivne discipline natjecanja timova u potezanju konopa, ali i pojedinačne discipline poput bacanja kamena s ramena.

Jedna je to od rijetkih zabava gdje se igre "po starinski" još uvijek održavaju, a Humčani kažu kako se za njih nisu posebno pripremali, niti su išli na "visinske" pripreme, dovoljna je bila dobra volja i raspoloženje kojeg su i ovaj put imali na "bacanje".

Nakon sportskih aktivnosti valjalo se i okrijepiti te se druženje uz jelo i piće nastavilo do kasno u noć.

U dobrom društvu uz veselom raspoloženju tako je protekao i ovogodišnji susret.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
3
5
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari