Dodaj komentar

Nije hrabrost reći šta misliš nego biti spreman otrpjeti posljedice.
Ne sviđa mi se ako laže. Nitko u BH ne može živjeti i liječiti se od pisanja.
Valjda je moguće znati koliko knjiga je tiskano i kolika je zarada ako se sve i prodaju.
Žalosno je to. Mnogi kvalitetni umjetnici,ako nisu uhljebljeni teško žive,kamoli se liječe od toga.
Poznajem jednu spisateljicu koja više,taj.konkretnije od Martine piše o onome što je zavelo i uništava Hercegovinu,a ta ne može ni do festivala. Isto se liječi,jer tko bi ostao zdrav kad te uzmu na nišan. Njoj neće doći predstavljati knjigu ni Nino Raspudić,ni Mario Knezović,ni biskup Perić,ni Komšić... Za nju treba da se ne zna. I šta još ovaj puk ne zna...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
8
1
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari