Dodaj komentar

U sklopu "Trebižatske večeri" održan i veliki koncert društva

ljubuski.info

Trebižatska večer i koncert održani su u sklopu manifestacije "Trebižatsko kulturno ljeto - 2019", a publika je uživala u izvedbama puhačkog orkestra, folklorne skupine, ženske klape "Lira" i muške klape "Trebižat".

Poseban štih ovoj večeri dali su svojim izvedbama solisti Magdalena Brajković i Ivan Sušac. Magdalena Brajković je zajedno s puhačkim orkestrom otpjevala skladbu "Vino i gitare" dok je Ivan Sušac također uz pratnju puhačkog orkestra otpjevao skladbu "Zvona moga grada".

Muška klapa "Trebižat" je također uz pratnju puhačkog orkestra otpjevala skladbu "Zora bila".

Po završetku koncerta oduševljena publika je gromoglasnim pljeskom nagradila sve večerašnje izvođače a oni su im uzvratili poklonivši im skladbu Tedija Spalata "Madona" u izvedbi Ivana Sušca i puhačkog orkestra.

Program večeri vodila je Ana Miletić.

Koncertu je nazočilo izaslanstvo grada Čapljine, koji je ujedno i glavni pokrovitelj ove tradicionalne kulturne manifestacije. Nakon uživanja u glazbenim numerama svih sekcija društva i solista, uslijedilo je ugodno druženje, istaknuto je iz Društva.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
5
2
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari