Dodaj komentar

Miroslav Čepo pušten iz pritvora - najavljeno 340 svjedoka

ljubuski.info

Sud BiH pustio je na slobodu Miroslava Čepu, jednog od optuženih u predmetu Volan. Čepo je optužen da je počinio kazneno djelo organizirani kriminal u vezi s pranjem novca.

Prvooptuženi Danilo Cicović i još 26 optuženih u ovom predmetu se terete za organizirani kriminal, krađe automobila i druga kaznena djela.

Terete se za krađe više od 200 skupocjenih automobila koje su naoružani i maskirani izvršavali specijalističkim alatom i priborom na području zapadne Hercegovine, Sarajevske i Tuzlanske županije, te za dalju prodaju, iznuđivanje otkupa, rastavljanje u dijelove, krijumčarenje. Ukradena vozila skrivana su uglavnom na području Sarajeva, Lukavice, Pala, Sokoca.

Procjena odvjetnika je da ovaj postupak s najavljenih 340 svjedoka može potrajati nekoliko godina.

Oslobođenje
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
6
1
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari