Dodaj komentar

Hvala vam na informaciji. Jedna informacija za ove koji brane Barbarića i Čovića : U Vinariji Ljubuški u jednom betonskom zidu su bile zalivene šine uskotračne pruge . Novi vlasnik je doveo pikamer i srušio zid i izvadio šine i prodao ih na otpad. Sad se postavlja pitanje: Što bi napravio ISIL da je došao u Ljubuški"??? Vjerojatno bi je minirao. Za Aluminij je neki dan Dragan Čović rekao: " Ovakav Aluminij nema perspektivu". Očito da u Ljubuško teče med i mlijeko jer svaku večer u parku u Ljubuškom se održavaju neke svečanosti u organizaciji HDZ-a.I što reći na kraju?? Ništa neka završe ono što su započeli i biti će zapamćeni po mnogo čemu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
9
3
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari