Dodaj komentar

pa evo ako ti je od pomoći...

HEPOK VINARIJA LJUBUŠKI D.O.O.
Vinarija u Ljubuškom djeluje još od 1882. godine i kao takva je najstarija vinarija u Bosni i Hercegovini. Austro-Ugarska je 1912. pokrenula proizvodnju sadnia u današnjem vinogradu "Rasadnik". Od 1972. Vinarija djeluje u sastavu poljoprivrednog kombinata Hepok, a danas, pod istim imenom djeluje u sastavu međunarodne vinske grupacije VINO-ALPE-ADRIA. Hepok se ponosi svojim dugogodišnjim nasadima Žilavke, Blatine, Merlota te mladim, suvremeno pripremljenim, nasadima Merlota, Sauvignona, Zweigelta i drugih vrhunskih sorti. Kombinirajući grožđe iz vlastitih vinograda sa probranom kvalitetom otkupljenom od lokalnih kooperanata, HEPOK proizvodi više od 2 000 000 boca kvalitetnog i vrhunskog vina. U slijedećim godinama je planiran rast količine i kvalitete Hepok-ovih vina. Hepok Vinarija Ljubuški je dovršila i prostor za degustaciju, tako da sada može poželiti dobrodošlicu i upriličiti degustaciju vina i lokalnih delicija, svim poznavateljima vina, ili putnicima namjernicima, uključujući i turističke skupine, organizirane putem agencija ili samostalno.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
9
5
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari