Dodaj komentar

Gostu iznad. Molim vas reci te mi ako znate koja je po veličini bila Vinarija Ljubuški u BiH i u Hercegovini i koliko je bila veća od vinarije Čitluk???Vinarija Čitluk navodno izvozi vino u Kinu i proširila je kapacitete tri puta to kažu ljudi iz Čitluka. U Vinariji Ljubuški nema ni jedne čepine ni čivije možda ima jedna ali bi je trebalo tražiti satima. "Gospodin" Barbarić je na prošlim općinskim izborima u gradu na četiri izborna mjesta uvjerljivo izgubio to se može vrlo lako provjeriti na stranici CIK-a. Neki dan je jedna osoba napisala u komentaru da poduzeća iz bivše države nisu imala perspektivu. E kako Vinarija Čitluk ima perspektivi i sve privatne vinarije koje su se slizale sa HDZ-om kako to . Hrvati Hercegovine su najveći licemjeri na kugli zemaljskoj. Jedan Gospodin je rekao: " JAO VAMA LICIMJERI".Napišite mi podatke i podržavam vas u cijelosti.Hvala.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
4
1
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari