Dodaj komentar

UZDRAVLJE GRADONAČELNIČE!

ko je bio u upravnom odnoru vinarije kad je sje-baše.
ZNA SE jel tak il ni tak lip, pošteni i prepobožni, pa pogledajte:

"Zanimljivo je, ljubuški načelnik Nevenko Barbarić sjedio je u Upravnom odboru za vrijeme postupka privatizacije Vinarije. Još preciznije, kao član je sudjelovao u izradi početne bilance stanja. Zemljište koje je bilo predmet koncesije - ne privatizacije, tretira se kao privatno zemljište. Načelnik, a ni kanton ne sprječavaju otimačinu.
"Ja sam se nebrojeno puta obraćao Općini da riješi problem. Svi sve znaju, postoje pismeni tragovi, postoji sve. Obraćao sam se više puta Ministarstvu gospodarstva, tražio sam od njih da riješe to pitanje, jer se radi o njihovom zemljištu jer su titulari, vlasnici", tvrdi Ivan Herceg, odvjetnik radnika HEPOK Vinarije".

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
4
1
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari