Dodaj komentar

Ima li lijeka za mostarske bolnice?

ljubuski.info

Sveučilišna klinička bolnica Mostar nalazi se u teškoj situaciji, a u ovim uvjetima neće moći isplatiti plaće dok se ne osiguraju sredstva za isplatu, izvijestila je BHRT navodeći kako je Hercegovačko-neretvanska župa ija u financijskom kolapsu.

BHRT podsjeća da se u pismu kojeg potpisuje direktor Sveučilišne kliničke bolnice Mostar Ante Kvesić, a koje je poslano vodećim hrvatskim dužnosnicima, spominje problem sredstava koja nisu dovoljna za normalno funkcionisanje ove zdravstvene institucije.

U sličnim financijskim problemima našao se i Regionalni medicinski centar dr. Safet Mujić.

BHRT
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
4
8
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari