Dodaj komentar

Veliki broj gostiju na predstavljanju ljubuških vinara

ljubuski.info

Udruga vinogradara i vinara Ljubuški, po prvi put u ovom obliku, organizirala je u hotelu Bigeste manifestaciju "Kušaj" na kojoj je predstavljena udruga. Ni velika vrućina nije omela veliki broj ljubitelja dobre kapljice da dođu oprobati ljubuška vina, i ne samo oprobati.

U ime Udruge sve nazočne je pozdravio predsjednik, Zdenko Milas koji je u kratkim crtama predstavio Udruge, njene članove, ali i planove i ciljeve u budućnosti.

Nakon Milasa nekoliko riječi uputio je i Rene Bakalović, poznati gastronom i ljubitelj dobre kapljice.

Kako je po majci i Hercegovac nije krio oduševljenje vinima i nada se da će Udruga postati respektabilnom, te će njegovati tradiciju proizvodnje autohtonih hercegovačkih vina.

Uz vinare svoj "štand" su imali i ljubuški maslinari, kao i pršutana Herceg, pa kad se sve skupa spoji ne treba čuditi veliki interes za ovaj događaj.

Da bi popratila ovaj događaj iz Novog Sada je potegla i jedna televizijska kuća, a bio je i veliki broj predstavnika medija iz Ljubuškog i okolice.

Svirkom i pjesmom večer je uljepšao glazbeni duo Mate i Ivo.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
3
1
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari