Dodaj komentar

Tijekom vikenda na području ZHŽ uhvaćeno 58 migranata

ljubuski.info

Tijekom proteklog petka, subote i nedjelje službenici MUP-a ŽZH su provodeći Županijsku akciju pod nazivom "Migrant" u cilju suzbijanja trgovine ljudima i ilegalnih migracija na području ŽZH, uočili više stranih državljana migranata.

U akciji u petak 2. kolovoza zatekli su 21 stranog državljanina "migranta". Dvanaest ih je bilo iz Iraka, četiri iz Sirije, po dvoje iz Alžira i Palestine te jedan iz Libije.

Idući dan, u subotu 3. kolovoza, u novoj akciji uočili su 33 strana državljanina "migranta". Radilo se o većoj skupini Iračana.

Naposlijetku, u nedjelju 4. kolovoza uočili su još četiri strana državljanina "migranta", odnosno po dvoje Alžiraraca i Palestinaca.

Kad se to ukupno zbroji dolazimo do brojke od 58 migranata koji su tijekom ova tri dana uhvaćeni na području ZHŽ.

Svi su oni, nakon konzultacija s djelatnicima Terenskog ureda za strance Ljubuški, upućeni u prihvatni centar za azilante, navedeno je u dnevnom biltenu MUP-a ZHŽ Halo 122.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
4
2
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari