Dodaj komentar

U četvrtak festival kreativaca "Živi i stvara u Ljubuškom"

ljubuski.info

Koračamo polako ususret 2. Festivalu kreativaca "Živi i stvara u Ljubuškom", festivalu koji na jednom mjestu okuplja sve one zbog kojih Ljubuški postaje središtem kreativne industrije, njih imate priliku sada i osobno upoznati na jednom mjestu, u jednoj večeri.

Oni su odavno pomakli granice svoga grada, predstavljajući ga tako u najboljem svjetlu, živeći i stvarajući, zbog njih Ljubuški postaje središtem svijeta.

Svatko od njih na svoj način izgradio je poseban identitet, posebnu vezu sa svojom publikom obogaćujući tako i zajednicu iz koje su proistekli.

Sve ono po čemu je Ljubuški prepoznatljiv kada je riječ o kreativi, umijeću, proizvodu, brendu, moći ćete vidjeti na 2. Festivalu kreativaca " Živi i stvara u Ljubuškom " koji se u sklopu Ljubuškog ljeta 2019. održava u četvrtak 8. kolovoza s početkom u 20 sati u hotelu Bigeste.

A oni su: Beemara Božana Matić, Foto klub Fokus Ljubuški, Helenas.BIH, JB Studio Photo & Cinema, Klub kulture "Libuša", Lola.tees, Tamara Herceg.

Festival spoja umjetnosti i kreativnosti događaj je na kojem dođete vidjeti, ali i biti viđeni.

Stoga dobro nam došli!

Pokrovitelj događanja je Grad Ljubuški.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
6
3
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari